Test alert message!

   Weleda Shop

 

Gezichtsverzorging   Lichaamsverzorging  Mondverzorging  Babyverzorging   Deodorant    Haarverzorging  Gezondheid


Heerlijke en eerlijke producten voor jou en je kind.

Weleda gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten voor haar producten. Zoals biologische sesam- en jojobaolie, biologisch-dynamische Calendula of Arnica uit ecologisch gecertificeerde natuurgebieden. En voor de rijke geur uitsluitend natuurzuivere etherische oliën. Weleda is al 90 jaar specialist op het gebied van natuurlijke verzorgingsproducten. Met een breed assortiment om je lichaam van top tot teen mee te verzorgen en te verwennen, op elk gewenst moment. De plantaardige grondstoffen stammen zoveel mogelijk uit biologische en biologisch-dynamische landbouw. Er zijn geen synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen toegevoegd.


Weledashop van Drogix biedt 20% tot 30% korting op het hele Weleda assortiment. Klik hieronder op de gewenste product categorie om het aanbod te bekijken.


Gezichtsverzorging   Lichaamsverzorging   Mondverzorging   Babyverzorging   Deodorant      Haarverzorging     Gezondheid

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder