Test alert message!

Weight Care

Weight Care Shop

 Weight Care Assortiment

5-daagse Minikuur

Weight Care Maaltijd+

weight care reep

Weight Care Drinkmaaltijd

weight care warme maaltijd

weight care snack

weight care kauwgom

Totale assortiment 5-daagse kuur  Maaltijdshakes  Ontbijt-Lunchrepen
 Drinkmaaltijden  Warme maaltijden  Hartige snacks  Overig

Slimme gewichtsbeheersing met maaltijdvervangers en caloriearme snacks.

Heb je overgewicht? Of problemen met het jojo-effect? Dan zijn de producten uit de Weight Care Shop van Drogix voor jou de oplossing. Weight Care werkt heel eenvoudig. Je vervangt gewoon twee of drie maaltijden per dag door een lekkere Weight Care maaltijdvervanger. Daarnaast eet je voldoende rauwkost, verantwoorde recepten,  een paar stuks fruit en Weight Care tussendoortjes en/of snacks. Verder hoef je nergens over na te denken. Je gaat gewoon afvallen.

Lekker verantwoord bezig zijn.

In plaats van gewone maaltijden neem je gewoon maaltijdrepen, maaltijdshakes, drinks uit de Weight Care Shop van Drogix of bijvoorbeeld de lekkere Weight Care Muesli waar alle voedingsstoffen al in zitten die je nodig. Zo weet je zeker dat je verantwoord bezig bent. En ben je eenmaal op je streefgewicht? Dan blijf je dat ook. Gewoon door iedere dag één maaltijd te vervangen door een Weight Care-maaltijdvervanger. Het maakt niet uit of dat je ontbijt, lunch of avondmaaltijd is. Kies maar wat jij het makkelijkst en het lekkerst vindt. Zo blijf je slank. Makkelijker kan het niet.

Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers.

Maaltijdvervangers; dat zijn evenwichtig samengestelde maaltijden. Die je in plaats van gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen overgewicht kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn de maaltijdvervangers uit de Weight Care Shop heel verantwoord samengesteld. Ze bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Zo heb je met één Weight Care maaltijdvervanger al minstens 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen. Zo weet je zeker dat je verantwoord afvalt.

Lekker afvallen. En niet meer terugvallen. Met producten uit de Weight Care Shop van Drogix.

Afvallen zonder gedoe

-    geen dieet uit je hoofd leren

-    geen calorieën tellen

-    geen duur clublidmaatschap

-    geen ingewikkelde boodschappen

-    resultaat met het simpele ABC-plan

Afvallen op z’n voordeligst

-    een maaltijd kost je gemiddeld maar € 1,50

Een gezond gewicht

-    je voelt je mooier, lichter en vrijer

-    je kleren passen weer (en blijven passen!)

-    je beweegt lekkerder

-    je hebt meer energie

-    je straalt weer

Kilo’s kwijt,  niet je gezondheid

-    je krijgt alle voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft

-    van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten

Afvallen en niet meer terugvallen

-    blijf eenvoudig op gewicht: vervang elke dag een maaltijd

Slechts 200 kcal per maaltijd. En toch heel verantwoord.

Alle maaltijdvervangers uit de Weight Care Shop van Drogix voldoen aan de strenge eisen die de overheid daarvoor heeft opgesteld. De Weight Care maaltijdvervangers bevatten weinig calorieën: gemiddeld slechts 200 kcal per maaltijd. Daardoor verlies je snel gewicht. Dat is in het begin even wennen, maar je wordt beloond met snel resultaat. En dat motiveert. Hoe snel je resultaat bereikt bepaal je zelf met behulp van het Weight Care ABC-Plan.

Met het ABC-plan in drie simpele stappen naar je streefgewicht.

Stap A

Voor als je maar een paar kilo kwijt wilt. Of als je meer gewicht kwijt wilt en je dieet met een vliegende start wilt beginnen. Het is streng, maar dan heb je ook snel resultaat. Dat motiveert!

Wat doe je? Je vervangt al je maaltijden door Weight Care-maaltijdvervangers en neemt daarbij elke dag een Weight Care Tussendoortje. Nóg makkelijker: gebruik de 5-Daagse Minikuur; dan heb je alles in één keer in huis.

Daarnaast neem je elke dag: Twee stuks fruit, een flinke portie rauwkost, een kop bouillon en minimaal 1,5 liter vocht.

Wat krijg je binnen? Alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt en maar 800-1000 calorieën per dag.

Maximaal 3 weken Stap A mag je 3 weken achter elkaar doen. Daarna ga je verder met stap B. Vind je Stap A te streng? Start dan wat rustiger: met Stap B.

Stap B

Voor als je langer wilt lijnen. Omdat je ‘s avonds een gewone maaltijd eet, is het dé manier om het lekker lang vol te houden. En je mag het zo lang doen als je wilt.

Wat doe je? Je vervangt ontbijt en lunch door een maaltijdvervanger en ’s avonds eet je een lekkere verantwoorde avondmaaltijd.

Daarnaast neem je elke dag: Twee stuks fruit, één tussendoortje, zoveel rauwkost als je wilt en minimaal 1,5 liter vocht.

Wat krijg je binnen? Alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt en toch maar 1000-1200 calorieën per dag.

Liever toch nog sneller resultaat? Ga dan na 1 week stap B weer terug naar stap A.

Stap C

Voor als je op gewicht wilt blijven. Het is een eenvoudige nieuwe gewoonte. Voor een leven lang.

Wat doe je? Je maakt van elke maandag voortaan jouw vaste Weight Care Maandag. Die dag vervang je ontbijt en lunch door een Weight Care maaltijdvervanger en ‘s avonds eet je een lekkere verantwoorde maaltijd. Daarnaast neem je op je Weight Care Maandag: - twee stuks fruit, twee tussendoortjes, zoveel rauwkost als je wilt en minimaal 1,5 liter vocht.

Wat krijg je binnen? Alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt en maar 1000-1200 calorieën per dag. En als het geen maandag is? Zorg dat je op andere dagen rond de 2000 calorieën (voor vrouwen) of 2500 calorieën (voor mannen) binnen krijgt. Dan blijf je op gewicht.

Veelgestelde vragen over Weight Care. En de antwoorden natuurlijk.

Hoe lang mag ik Weight Care maaltijdvervangers gebruiken?

Zo lang als je wilt. Tenminste, als je niet meer dan twee maaltijden per dag vervangt door Weight Care. Zo kun je op een verantwoorde manier gewicht verliezen. Je kunt ook drie maaltijden per dag vervangen, maar doe dat nooit langer dan drie weken. Anders gaat je verbranding op een té laag pitje en val je minder goed af.

Ik volg het Weight Care ABC-Plan. Mag ik dan ook fruit?

Ja, het advies is één à twee stuks fruit per dag als tussendoortje. Toch nog trek? Rauwkost mag onbeperkt en stimuleert bovendien je verbranding. Niet overslaan dus. En het is nog lekker ook!

Hoe vaak mag ik de 5-Daagse Minikuur achter elkaar doen?

Gebruik de Minikuur nooit langer dan drie weken achter elkaar (= vier Minikuren van elk vijf dagen). Wil je na die tijd nog doorgaan? Vervang dan minstens een week lang twee maaltijden per dag door Weight Care en eet 's avonds een caloriearme avondmaaltijd. Daarna kun je eventueel weer over op een Minikuur. Zie ook het ABC-plan.

Moet ik naast Weight Care voedingssupplementen nemen?

Nee, dat hoeft niet. Elke Weight Care-maaltijdvervanger bevat namelijk 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitaminen en mineralen voor energiebeperkte diëten. Dus gebruik je er drie per dag, dan krijg je alles binnen wat je nodig hebt. Gebruik je er twee per dag? Dan krijg je met de aanbevolen twee stuks fruit en je gezonde avondmaaltijd ook genoeg binnen.

Mag ik met Weight Care lijnen als ik zwanger ben?

Nee, want lijnen is nooit aan te bevelen tijdens de zwangerschap. Er komen door lijnen afvalstoffen in je lichaam vrij die ook bij het ongeboren kind terecht komen. Niet direct schadelijk, maar ook niet optimaal voor je baby. Wacht dus gewoon even met lijnen en geniet lekker van je zwangerschap.

Mag ik met Weight Care lijnen als ik borstvoeding geef?

Nee, want lijnen is nooit aan te bevelen als je borstvoeding geeft. Er komen door lijnen afvalstoffen in je lichaam vrij die ook in de moedermelk terecht komen. Niet direct schadelijk, maar ook niet optimaal voor je baby. Wacht dus gewoon even met lijnen en zorg dat je gezond en voldoende eet. Veel vrouwen vallen trouwens vanzelf een beetje af als ze borstvoeding geven.

Wat is het jojo-effect?

Als je lang achter elkaar lijnt, raakt je lichaam gewend aan 'weinig' calorieën. Na een tijdje gaat je lichaam dan over op een extra zuinige verbranding. Als je dan ineens weer normaal gaat eten, doet je lichaam daar steeds heel zuinig mee en slaat het de 'overbodige calorieën' op als vet. En dan ben je zó weer terug bij af. Het ABC-plan is speciaal ontwikkeld om dit te voorkomen.

Hoe voorkom ik het jojo-effect?

Om het jojo-effect te voorkomen, is het verstandig om niet te lang heel streng te lijnen en om na je lijnperiode langzaam weer het aantal calorieën op te bouwen, zodat je uiteindelijk een regelmatig en gezond eetpatroon houdt en op gewicht blijft. Het ABC-plan is hier helemaal op afgestemd.

Ik ben een echte zoetekauw. Wat kan ik als tussendoortje nemen?

Producten die teveel suiker bevatten, zijn echt niet verstandig. Niet alleen bevatten ze veel calorieën, maar ook schiet je bloedsuikerspiegel ervan omhoog. Zodra die begint te dalen, heb je alwéér zin in iets zoets. En voor je het weet, heb je dan toch de hele koektrommel leeggesnoept. Verlang je toch naar iets zoets? Kies dan bij voorkeur volkorenproducten, want die geven je langer een verzadigd gevoel. Denk aan een plakje volkorenontbijtkoek, een volkorenbiscuit, een volkorencracker. Het Weight Care Tussendoortje is helemaal superlekker én gezond. Neem gewoon een lekkere ( Chocolade-Muesli of Ham-Kaas) reep! Dat sleept je de dag door. En een lekker stuk fruit mag natuurlijk ook, twee keer per dag!

Ik neem twee Weight Care-maaltijdvervangers per dag en eet 's avonds gewoon. Mag ik dan pasta?

Ja, pasta is prima. Helemaal als je voor volkorenpasta kiest. Het geeft je een langdurig verzadigd gevoel. Pas alleen op met vette saus en kaas. Maak liever een tomatensaus met basilicum en eet er lekker veel groente of rauwkost bij. Neem naast je pasta een beetje magere vis of vlees (ca. 100 gram). Bijvoorbeeld wat mager gehakt door de saus of stukjes tonijn door je salade.

Ik neem twee Weight Care-maaltijdvervangers per dag en eet 's avonds gewoon. Mag ik dan aardappelen?

Ja, dat mag. Aardappelen bevatten veel waardevolle voedingsstoffen en geven je een langdurig verzadigd gevoel. Aardappelen zijn geen dikmakers, dat zijn de vette jus en mayonaise. Laat die dus maar even staan.

Moet je het ABC-plan per se met Stap A beginnen?

Nee dat hoeft niet per se. Het is een lekkere, snelle start. Je verliest gewicht op een verantwoorde manier. Maar als je Stap A iets te streng vindt, kun je ook beginnen met Stap B.

Zijn de Weight Care producten ook geschikt voor mannen?

Weight Care producten zijn zeker geschikt voor mannen. Door hun hogere energieverbruik mogen mannen normaal gesproken meer calorieën binnen krijgen dan vrouwen. Volg je als man het ABC-Plan, houd dan aan dat je per dag ongeveer 200 kcal extra inneemt ten opzichte van de standaard hoeveelheden. Dit kan in de vorm van een extra reep, extra shake of extra fruit.

Is Weight Care ook geschikt als je diabetes hebt?

De Weight Care maaltijdvervangers zijn zeer evenwichtig samengesteld en bevatten alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Oftewel zeer verantwoord! Ook voor diabetes patienten zijn maaltijdvervangers zeer geschikt. Het is wel belangrijk om eerst contact op te nemen met de diëtist of diabetesverpleegkundige. Doordat de Weight Care maaltijdvervangers minder calorieën leveren dan gewone voeding, kan het zijn dat er ook minder diabetesmedicatie nodig is. Zie ook deze link

Hoeveel fruit en welke soort fruit mag ik eten?

Per dag mag je 2 stuks fruit gebruiken. Alle soorten fruit zijn toegestaan. Bij het eten van een portie bessen, aardbeien, pruimen, druiven kun je als maat de grootte van 1 appel aanhouden. Een portie zo groot als 1 appel telt als 1 stuk fruit. Gebruik liever geen olijven op olie en gedroogd fruit.

Hoeveel en welke soorten rauwkost mag ik eten?

Je mag alle soorten groenten eten, zoals brocolliroosjes, (kers)tomaatjes, komkommer, paprika, wortel en radijsjes. Gebruik liever geen peulvruchten zoals bonen en erwten en graan zoals mais. We adviseren geen gebruik te maken van een dressing, maar mocht je dit toch willen doen, kies dan een dressing op basis van olie en azijn.

Mag de maaltijd(+)shake aangemaakt worden met water?

Aangeraden wordt om de shake te bereiden met magere melk, magere yoghurt, magere kwark, karnemelk of naturel sojaproducten. Zuivel zit ook tjokvol goeie voedingsstoffen.

Hoe kan een dag met Weight Care er uitzien?

Stap A -Ontbijt: 1 Maaltijd(+)shake/ 1 Drink/ 1 Ontbijtreep/1 Maaltijdmuesli Tussendoor: 1 stuk fruit -Lunch: 1 Maaltijd(+)shake/ 1 Drink/ 1x 12 uurtje reep/ 1 Maaltijdmuesli en een schaaltje rauwkost * Tussendoor: 1 stuk fruit en een kopje bouillon -Diner: 1 Maaltijd(+)shake/ 1 Drink/ 1x 12 uurtje reep/ 1 Maaltijdmuesli Tussendoor: 1 (WeightCare) tussendoortje zoals een Chocolade-Hazelnootreepje/ Snack Ham-Kaas/ plakje ontbijtkoek Stap B -Ontbijt: 1 Maaltijd(+)shake/ 1 Drink/ 1 Ontbijtreep/1 Maaltijdmuesli Tussendoor: 1 stuk fruit -Lunch: 1 Maaltijd(+)shake/ 1 Drink/ 1x 12 uurtje reep/ 1 Maaltijdmuesli en een schaaltje rauwkost * Tussendoor: 1 stuk fruit en een kopje bouillon -Diner: Lichte (warme) avondmaaltijd bestaande uit 200 gram groente & een handje pasta, rijst, aardappel of 2 sneetjes volkorenbrood & 100 gram mager vlees, vis, kip, ei of tofu & twee theelepels vloeibare margarine of olie voor de bereiding/ halvarine op de boterham Tussendoor: 1 (WeightCare) tussendoortje zoals een Chocolade-Hazelnootreepje/ Snack Ham-Kaas/ plakje ontbijtkoek Stap B -Ontbijt: 1 Maaltijd(+)shake/ 1 Drink/ 1 Ontbijtreep/1 Maaltijdmuesli Tussendoor: 1 stuk fruit -Lunch: Lichte (warme) maaltijd bestaande uit 200 gram groente & een handje pasta, rijst, aardappel of 2 sneetjes volkorenbrood & 100 gram mager vlees, vis, kip, ei of tofu& twee theelepels vloeibare margarine of olie voor de bereiding/ halvarine op de boterham Tussendoor: 1 stuk fruit en een kopje bouillon Diner: 1 Maaltijd(+)shake/ 1 Drink/ 1x 12 uurtje reep/ 1 Maaltijdmuesli en een schaaltje rauwkost * Tussendoor: 1 (WeightCare) tussendoortje zoals een Chocolade-Hazelnootreepje/ Snack Ham-Kaas/ plakje ontbijtkoek * rauwkost zonder dressing

Mag ik de shakes aanmaken met water?

Water bevat geen voedingsstoffen. De shakes mogen aangemaakt worden met een mager zuivelproduct. 250 ml magere melk, 250 ml karnemelk of 150 gram magere kwark. Probeer voor wat variatie ook eens 250 ml sojadrink of yoghurtvariaties( zonder toegevoegde suikers). We raden dus niet aan om gebruik te maken van enkel water om de shakes aan te maken.

De hele dag water is zo saai! Van welke ( andere) dranken mag ik gebruik maken?

Naast water kun je gebruikmaken van koffie en thee zonder suiker en zonder melk. Je kunt eventueel wel gebruik maken van een zoetje in je thee of koffie. Voor de afwisseling gebruik je eens een glas light frisdrank( zonder calorieën) en een magere bouillon.

Ik neem twee Weight Care-maaltijdvervangers per dag en eet 's avonds gewoon. Mag ik dan brood?

Ja, dat mag. brood bevatten veel waardevolle voedingsstoffen en geven je een langdurig verzadigd gevoel. Brood is geen dikmaker, dat zijn de pindakaas en de chocoladepasta. Laat die dus maar even staan. Kies voor mager beleg zoals 20+ kaas, rookvlees en gekookt ei. Vergeet ook de groente niet!

Mag ik de shakes van te voren klaarmaken?

Aangeraden wordt om de shakes zo kort mogelijk voor gebruik klaar te maken, omdat zo de voedingsstoffen behouden blijven. Wilt je dit toch doen? Bewaar je shake dan in de koelkast ( koel en donker) of in een koeltasje met een koelelement.

Kan ik gebruikmaken van de Minikuur in het weekend?

De 5-Daagse Minikuur staat gelijk aan stap A, maar is een kant-en-klaar pakket. Wel zo handig! Je kunt op deze manier verschillende smaken proberen en de producten zijn per portie verpakt. Je kunt van stap A drie weken gebruikmaken, ga daarna over op stap B. Dat betekent vier pakketten. ( inclusief de weekenden) Je kunt er ook voor kiezen om gedurende de weekenden over te gaan op stap B met losse producten. Op die manier gebruik je drie pakketten. Stap A kan uiteraard ook gevolgd worden met losse producten.

Mag ik gebruikmaken van fruit wanneer ik de Minikuur gebruik?

Ja hoor. De 5-Daagse Minikuur staat gelijk aan stap A. Gedurende zowel stap A als stap B mag je gebruikmaken van twee stuks fruit, een schaaltje rauwkost en één WeightCare tussendoortje op een dag.

Kan ik dressing gebruiken?

Advies is om liever geen gebruik te maken van een dressing over je rauwkost. Met de maaltijdrepen krijg je al voldoende voedingstoffen binnen en met de avondmaaltijden gebruik je al wat vet voor de bereiding ervan. Wil je per se een dressing gebruiken? Kies dan voor een eenvoudige zelfgemaakte yoghurt dressing of gebruik een klein beetje olie, azijn, peper en wat zout. Een voorbeeld van een lekkere yoghurt dressing: - magere yoghurt - peper en zout - ketchup/ tabasco/ mosterd - stevia of een theelepeltje suiker ( met ketchup is dit niet nodig) - Peper & zout - kruiden, zoals kerriepoeder, knoflookpoeder, chillipoeder of paprikapoeder.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder