Test alert message!

Retourneren

Retouren kunnen gestuurd worden naar:
Retour Drogix
p/a Turfweg 9
9665 EZ Oude Pekela
Nederland

Iedere bestelling wordt bij ons altijd met de grootste zorg uitgevoerd.
Wilt u iets retourzenden? Dat kan.

Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice.

Hiervoor kunt u op werkdagen (9.00 - 17.00 uur) bellen met onze klantenservice tel. +31 (0) 857-920180 of mailen naar klantenservice@drogix.nl. Bij telefonisch contact kunnen wij direct op uw vraag reageren. Bij contact via de mail reageren wij meestal binnen twee werkdagen.

U heeft de mogelijkheid om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour en de koopovereenkomst te ontbinden. Dit kan zonder opgave van redenen.

Hiervoor kunt u gebruikmaken van dit Modelformulier voor herroeping

Dit formulier kunt u mailen naar klantenservice@drogix.nl of aan ons versturen per aangetekende post.

Na ontbinding van de koopovereenkomst heeft u 14 dagen de tijd om de goederen te retourneren.

Goederen dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking. De kosten van frankering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen worden door ons niet in ontvangst genomen. Retourzendingen zijn voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag op het postagentschap daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Wij kunnen om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Indien u de goederen binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, ongeopend en in de originele verpakking retourneert, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst op uw rekening teruggestort, mits de goederen in goede orde door ons retour zijn ontvangen.

Let op: Geneesmiddelen kunnen uitsluitend in ongeopende en nog verzegelde verpakking geretourneerd worden!

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder