Test alert message!

OyelloStevia

Stevia

Stevia is een puur natuurlijke, suikervrije zoetstof, gemaakt van de stevia plant uit Zuid-Amerika, het zoetste plantje ter wereld. De lokale indianen gebruikten het 1500 jaar geleden al om hun kruidenthee en voedsel mee te zoeten. In de bladeren van de plant zitten een stuk of tien zoete, suikerachtige stoffen die Steviolglucosiden heten.

Stevia poeder is tot wel 400 maal zoeter dan suiker of sacharose.
Het is een 100% natuurlijke zoetstof die geen nadelige gezondheidseffecten kent zoals suiker en chemische zoetstoffen dat wel hebben. In stevia zitten bijvoorbeeld helemaal geen calorieën en geen koolhydraten.

Wereldwijd wordt stevia als natuurlijke zoetstof gebruikt. In thee en koffie, maar ook in zuivel, frisdranken en sauzen wordt stevia gebruikt als suikervervanger. Japan is nog steeds de grootste gebruiker en ook in Brazilië wordt stevia gezien als 'dé zoetstof van de toekomst'.

Eind 2011 werd stevia, na langdurig wetenschappelijk onderzoek, officieel in de Europese Unie toegelaten.

Na smaaktesten met diverse proefpanels is het gelukt om de heerlijk milde Oyello eiwitshake te ontwikkelen die geen toegevoegde suikers en geen aspartaam bevat, maar natuurlijke zoetstoffen uit stevia.

Oyello mixt goed met water, (soja)melk, yoghurt en kwark. Oyello is verkrijgbaar in de populaire smaken vanille en aardbei.

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder