Test alert message!

Betaalmethoden

Je kunt op verschillende manieren veilig en gemakkelijk betalen.

 

iDEAL voor Nederlandse klanten (gratis)

Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt en verzonden. iDeal is alleen beschikbaar voor mensen met een Nederlandse betaalrekening.

 

BANCONTACT/MISTER CASH voor Belgische klanten (gratis)

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online hun betalingen verrichten.

 

VISA EN MASTERCARD (gratis)

Volg de aanwijzingen tijdens het afrekenproces. Voor betaling met creditcard worden geen meerkosten in rekening gebracht.

 

ACHTERAF BETALEN MET BILLINK (voor Nederlandse klanten)

Je betaalt door middel van een factuur die je via e-mail ontvangt. Deze optie bieden wij aan in samenwerking met Billink en is uitsluitend voor Nederlandse klanten. Hiervoor brengen wij slechts € 0,49 in rekening. Dit zijn uitsluitend de door ons gemaakte kosten.

Wanneer je kiest voor deze betaaloptie, zal Billink je gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je in aanmerking komt voor achteraf betaling zal de bestelling geaccepteerd en uitgeleverd worden. Je krijgt van Billink de factuur per e-mail. Deze factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen via Billink heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen met een van de andere betaalmethodes.

 

VOORUITBETALING PER BANK (gratis)

Je kunt het totaalbedrag overmaken op de in de ontvangen bevestigings-mail aangegeven methode. Sommige banken hebben tot 3 dagen nodig om de betaling naar ons over te maken. Wij gaan tot verwerking van de bestelling over zodra de betaling door ons ontvangen is.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder